fbpx

Polly Pocket er klar til comeback

/
/
img

Mattel er klar til at relancere Polly Pocket i butikkerne og på tv-skærmen

En ny generation er klar til at drage på eventyr med Polly Pocket, mener Mattel, der er i færd med at relancere den ikoniske 1990’ernes legetøjsserie i både butikkerne og på tv-skærmen.

Polly Pocket debuterede for knap 30 år siden, og blev oprindeligt produceret af det engelske legetøjsfirma Bluebird Toys. Selskabet blev købt af Mattel i 1998, der holdt gang i produktionen af legetøjsserien frem til 2012 i USA og 2015 i Sydamerika og Europa.

“Mange af nutidens forældre er en del af den generation, der gjorde Polly Pocket til et fænomen, og som derfor kan introducere deres børn til Pollys verden,” fortæller Hailey Sullivan, vicedirektør for marketing hos Mattel i en pressemeddelelse.

Som en del af relanceringen har Mattel indgået et partnerskab med det canadiske produktionsselskab DHX Media om en ny serie af tegnefilm baseret på Polly Pockets miniatureverden.

I serien følger vi 11-årige Polly, der får at vide hun er for lille til at gøre de ting hun gerne vil, men som selvfølgelig beviser, at størrelse ikke er nogen hindring. Særligt ikke da hun arver en magisk medaljon, der lader hende krympe i størrelse, og opdager en helt ny verden fyldt af eventyr.

Hvornår legetøj eller tv-serie dukker op i Danmark vides ikke.

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :