fbpx

The Flintstones på vej som Lego

/
/
img

Lego Ideas har givet grønt lys til stenalderklodser

“The Flintstones’ er tidløst, kantet, sjovt og farverigt præcis ligesom Lego,” lyder det fra den 41-årige Lego-entusiast Andrew Clark, der netop har fået grønt lys til sit Lego Ideas projekt baseret på den klassiske tegnefilmsfamilie.

Andrew Clark med sin udgave af The Flintstones i Lego.

Lego Ideas har afsluttet den første godkendelsesrunde af 2018-projekter. Der er blevet kigget på de Lego Ideas-projekter, som i perioden januar til og med maj 2018 opnåede 10.000 stemmer fra websidens brugere.

 

I alt var der ti projekter, der, ligesom Andrew Clarks ‘The Flintstones’, opnåede 10.000 stemmer på Lego Ideas og dermed røg videre til Legos bedømmelsesudvalg i denne omgang. Her vurderes blandt andet projekternes legeværdi, rettigheder og kommercielt potentiale, og i sidste ende om projektet skal lanceres som et regulært Lego-sæt.

 

   Læs også: Lego Ideas er klar til månen

 

“Jeg var glad for at se ‘The Flintstones’ da jeg voksede op, og selv som voksen sætter jeg pris på serien. Jeg ville gerne vække de minder til live i en Lego-sæt, som kunne være sjovt for børn og nostalgi for voksne,” fortæller Andrew Clark.

Hans Lego Ideas-projekt ryger nu videre til Legos professionelle designere, som med udgangspunkt i hans model skal udforme det endelige sæt, som dukker op i butikkerne engang i løbet af 2019.

Udover stenalderklodserne har Lego i denne omgang også givet grønt lys for franskmanden Kevin Feesers Lego Ideas-projekt med titlen ‘Treehouse’ – der med et forbrug på cirka 2.600 klodser meget vel kunne gå hen og blive det største Lego Ideas-sæt.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :