fbpx

BR og Toys “R” Us går i betalingsstandsning

/
/
img

Top-Toy, der ejer de to kendte legetøjskæder,  lover, at julegaverne er sikret

Julemåneden står lige for døren, men julehumøret hos de ansatte i BR og Toys “R” Us er givetvis til at overskue. Top-Toy, virksomheden bag de to legetøjskæder, meddelte nemlig i dag, at selskabet går i betalingsstandsning.

“Det er ikke lykkedes for os at gøre Top-Toy profitabel  i sin nuværende form, og derfor må vi nu foretage grundlæggende organisatoriske ændringer ved at forenkle og optimere de sunde dele af forretningen” udtaler administrerende direktør i Top-Toy Per Sigvardsson i en pressemeddelelse.

Ifølge TV2.dk vil rekonstruktionen, som sådan en manøvre rent formelt kaldes, berøre 450 fuldtidsstillinger på tværs af koncernen, heraf 180 i Danmark. Planen er endvidere at lukke 100 butikker i Norden og Tyskland her i blandt 10-15 butikker i Danmark.

 

Julegaverne er sikret

På trods af den dramatiske udmelding behøver kunderne i BR og Toys “R” Us ikke at bekymre sig om, hvorvidt butikkerne er leveringsdygtige i legetøj til juleaften.

Top-Toy forsikrer i et nyhedsbrev sendt til medlemmerne af Club BR at rekonstruktionen ikke har betydning for kunderne.

Det vil fortsat være muligt at købe legetøj i både de fysiske butikker og online, ligesom kunderne har samme bytte- og reklamationsret som tidligere.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :