fbpx

Skuespilleren Margot Robbie skal spille Barbie i ny biograffilm Nyheder

Legetøjsproducenten Mattel og filmselskabet Warner Bros bringer den klassiske dukke til det store lærred

Langt om længe ser det ud til, at det skal lykkes for legetøjsproducenten Mattel at få produceret en spillefilm baseret på den ikoniske Barbie-dukke.

Mattel har således underskrevet en aftale med filmselskabet Warner Bros, og skuespilleren Margot Robbie har ikke blot takket ja til hovedrollen, hun skal også være medproducent på filmen via sit eget produktionsselskab LuckyChap Entertainment.

“Barbie er en af de mest ikoniske franchises i verden, og vi er glade for at kunne bringe hende til live på biograflærredet i partnerskab med Warner Bros. Pictures og Margot Robbie,” fortæller Ynon Kreiz, bestyrelsesformand og and CEO for Mattel i en pressemeddelelse.

“I løbet af Barbies godt 60 år har hun givet børn mulighed for at leve sig ind i ambitiøse roller lige fra prinsesse til præsident. Jeg er så stolt over tage denne rolle på mig og producere en film, som jeg tror vil gøre et stort positivt indtryk på børn verden over,” udtaler Margot Robbie.

Endnu er der ikke sat en forventet premieredato på projektet.

 

Barbie film har været prøvet før

Det er imidlertid ikke første gang Mattel har forsøgt at få gang i en Barbie-spillefilm. Allerede i 2014 indgik legetøjsproducenten en aftale med Sony Pictures.

Manuskriptforfatteren Jenny Bicks, der blandt andet havde været tilknyttet tv-serien Sex and the City, blev i første omgang hyret til at leve et manuskript. Senere blev hun så afløst af manuskriptforfatteren Diablo Cody, inden der blev helt stille om projektet.

 

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , ,