fbpx

Barbie på eventyr med National Geographic Nyheder

Barbie er klar til at kaste sig over alt fra marinebiologi og astrofysik

Barbie, eller rettere legetøjsproducenten Mattel, har indgået en licensaftale med National Geographic om at skabe en serie af produkter og indhold der beskæftiger sig med at udforske, videnskab, bevarelse og forskning.

Barbie-dukkerne og -legesæt, som er planlagt på baggrund af denne aftale, skal sætte fokus på nogle af de erhverv, hvor kvinder ifølge Mattel er underrepræsenterede såsom naturfredning, astrofysik, marinebiologi i polarområderne, naturfotografi og entomologi.

Alle dukker og legesæt vil ankomme med diverse relevant tilbehør som bliver udvalgt i samarbejde med et råd sammensat af kvindelige National Geographic udforskere samt Susan Goldberg, der er chefredaktør for magasinet National Geographic.

“At hjælpe folk til at forstå verden er, og har altid været, kernen i National Geographic. Vi glæder os til, gennem vores partnerskab med Barbie, at nå børn på en helt ny måde med leg, så vi kan inspirere den næste generation af eventyrere, forskere og fotografer,” siger Susan Goldberg i pressemeddelelsen.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: ,