KidRobot puster fornyet liv i Fragglerne Nyheder

Her er de nye blind-box-figurer baseret på Jim Henson klassiske dukkeserie

Fragglerne – alene de første toner fra kendingsmelodien til den i dag klassiske tv-serie planter et nostalgisk skær i øjnene på rigtig mange legetøjsfans.

Netop derfor har vi her på SkalViLege.Nu ikke andet end kunne lægge mærke i den nye serie af blind-box-figurer, som den amerikanske legetøjsproducent KidRobot netop har lanceret.

Serien byder på i alt ti forskellige figurer, der foruden Fragglerne Gogo, Vips, Moki, Bober og Vembi byder på fire Doozere samt en hemmelig figur. Om den skriver KidRobot blot, at det er en “pelset” ven.

Vi vover at gætte på, at det er hunden Sprocket, der er den tiende figur i serien.

Fragglerne, eller Fraggle Rock som den hedder oprindeligt, blev skabt af Muppets-bagmanden Jim Henson og kørte på amerikanske tv i perioden 1983-87. I alt blev der produceret 96, hvoraf 24 afsnit i første omgang blev vist på Danmarks Radio.

Du kan se ni af de nye figurer herunder:

 

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , , , ,