fbpx

Lego Ideas hylder Mickey Mouse

/
/
img

Mickey Mouse står til søs i sort hvide klodser

Der er næppe nogen tegnefilmsfigur, som er mere ikonisk end Disneys Mickey Mouse. Sidste år kunne musen fejre 90 års jubilæum, og nu hyldes han i det næste Lego Ideas-sæt.

Lego Ideas Steamboat Willie-sættet er baseret på tegnefilmen af samme navn fra 1928, hvor Mickey Mouse havde sin officielle debut. ‘Steamboat Willie’ er samtidig den første Disney-film med synkroniseret lyd.

 

Klar allerede til april

Det oprindelige Lego Ideas-projekt blev lagt online allerede i 2016 af Lego-entusiasten Máté Szabó, der havde held med at opnå 10.000 stemmer og få sit projekt taget videre til Legos bedømmelsesudvalg, som officielt gav projektet grønt lys i midten af februar.

Det er således lidt af en overraskelse, at Lego allerede nu kan melde ud, at Lego Ideas Steamboat Willie-sættet vil stå klar på hylderne den 1. april til en pris på 749 kroner.

 

Langt fra original til produkt

Máté Szabós oprindelige Lego Ideas-projekt var noget mere simpelt end Legos endelige sæt.

Legos egne folk, designer John Ho og grafiker Crystal Marie Fontan, har med udgangspunkt i Máté Szabós Lego Ideas-projektet stået for udformingen af den endelige udgave.

Og som det kan ses på billedet, så har dampbåden fået en gevaldig overhaling i forhold til udgangspunktet. En af de små fine detaljer i det endelige sæt er dampfløjterne på taget af styrehuset, der, ligesom skovlhjulet, bevæger sig når båden skubbes hen over gulvet.

Lego Ideas Steamboat Willie-sættet byder på i alt 751 klodser, og følges naturligvis til dørs af både en Mickey Mouse og Minnie Mouse minifigur – alt sammen holdt i tegnefilmens monokrome farveholdning.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :