fbpx

Hasbro lancerer Overwatch-actionfigurer

/
/
img

Ni figurer fra Blizzards populære actionspil indtager legetøjsbutikkerne

Fans af spilfirmaet Blizzards actionspil Overwatch kan ganske givet nikke genkendende til navne som Tracer, Reaper og Reinhardt – virtuelle figurer der nu tager skridtet ind i den virkelige verden i form af en ny serie af actionfigurer fra legetøjsproducenten Hasbro.

Det er knap et år siden legetøjsproducenten Hasbro indgik en licensaftale med Blizzard omkring Overwatch, hvilket i første omgang resulterede i en serie af Nerf-blastere baseret på spillet. Og nu så endelig ni actionfigurer.

Overwatch-actionfigurerne er såkaldte ‘6-inch-scale figures’, der udstyret med adskillige bevægelige led er designet til at lege med. Og selvfølgelig ledsages de enkelte figurer af deres tilbehør fra spillet.

Figurerne Tracer, Lúcio, Sombra, og Blackwatch Reyes (Reaper) lanceres enkeltvis mens Soldier: 76 og Ana samt Pharah og Mercy udsendes i dobbeltpakninger. Her ligger priserne på cirka 130 kroner for en enkelt figur og 260 kroner for pakker med to figurer.

Endelig lancerer Hasbro også figuren Reinhardt, der er designet i samme skala som de øvrige figurer. Men da han er et regulært bjerg af en mand, er figuren naturligvis også væsentlig større og har derfor en pris på cirka 330 kroner.

Hasbros ni Overwatch-actionfigurer er foreløbig kun lanceret i de amerikanske legetøjsbutikker, om de dukker op i de danske butikker vides ikke.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :