fbpx

View-Master film på vej til biografen

/
/
img

Mattels klassiske billedhjul skal filmatiseres

View-Master er en regulær legetøjsklassiker, det kan der ikke være tvivl om. Men View-Master som “hovedpersonen” biograffilm? Det er tilladt at undres over, hvordan det nogensinde skal kunne lade sig gøre.

Ikke desto mindre har legetøjsproducenten Mattel indgået et samarbejde med filmselskabet MGM om produktionen af netop sådan en film.

 

Legetøjsklassiker med 80 år på bagen

Den første model af View-Master blev lanceret i 1939 i forbindelse med Verdensudstillingen i New York, og siden er den udkommet i et utal af udgaver. Blandt andet forsøgte Mattel i samarbejde med Google at give View-Master et comeback i 2015 som en Virtual Reality-brille.

At View-Master er et legetøjsikon understreges af, at det var med blandt de 17 første stykker legetøj, som i 1999 blev optaget i National Toy Hall of Fame. Og da magasinet Time View-Master i 2011 kårede de 100 bedste stykker legetøj nogensinde var View-Master selvfølgelig på listen.

 

Masser af film fra Mattel

“Siden 1940’erne har View-Master forsynet børn i alle aldre med vidundere og glæde, og det skaber rige muligheder for at fortælle historier,” udtaler Robbie Brenner, der er Mattels chef for film, i en pressemeddelelse.

Og hun har ganske givet travlt for tiden. Foruden View-Master er Mattel og MGM nemlig også ved at udvikle en film baseret på legetøjsserien American Girl.

Herudover er Mattel også på vej med film baseret på Hot Wheels og Barbie i samarbejde med Warner Bros samt en relancering af Masters of the Universe i partnerskab med Sony.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :