fbpx

Magic: The Gathering indtager Netflix

/
/
img

Det klassiske samlekortspillet bliver til en animationsserie

‘Magic: The Gathering’ er ikke blot et af de mest populære samlekortspil nogensinde – bag spillets over 15.000 kort eksisterer der i dag også en underliggende mytologi om de såkaldte Planeswalkers, der er spillets magtfulde magikere.

Når spilfirmaet Wizards of the Coast, der er ejet af Hasbro, har indgået en aftale med streamingtjenesten Netflix om at udvikle en animationsserie baseret på ‘Magic: The Gathering’, så er det derfor tanken, at den skal handle om netop Planeswalkers.

   Læs også: Sjældent Magic-kort solgt for 1,1 million kroner

 

Marvels superinstruktører skal producere

Animationsserien skal produceres af brødrene Joe and Anthony Russo, der senest har haft stor succes som instruktører på ‘Avengers: Infinity War’ og ‘Avengers: Endgame’. Angiveligt er de begge også både store fans af og spiller Magic: The Gathering.

Arbejdet med manuskriptet er blevet lagt i hænderne på blandt andet Henry Gilroy, der tidligere har skrevet for animationsserien ‘Star Wars: The Clone Wars‘ og Jose Molina der har arbejdet på ‘The Trick’.

Netflix har endnu ikke meldt ud, hvor mange episoder serien kommer til at bestå af, eller hvornår den får premiere.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :