fbpx

Nyt Lego Star Wars-spil favner alle ni film

/
/
img

Lego Star Wars: The Skywalker Saga tager fornyet livtag med Star Wars-universet

“Skywalker-sagaen nærmer sig sin afslutning, og vi ønsker derfor at give fans den ultimative Star Wars-spiloplevelse med al den humor og charme, som er unikt Lego,” fortæller Douglas Reilly, Vice President for Lucasfilm Games i forbindelse spilmessen E3, som løber af stablen i Los Angeles i denne uge.

Her blev sløret i går løftet for det kommende computerspil ‘Lego Star Wars: The Skywalker Saga’, der tager fat i alle ni Star Wars film – inklusiv ‘The Rise of Skywalker’ der først får premiere den 18. december.

   Læs også: Star Wars har gjort Lego trekantet

Selvfølgelig medvirker Boba Fett også i det kommende Lego Star Wars-spil

I hænderne på veteraner

Det er den engelske spiludvikler TT Games, som skal lave ‘Lego Star Wars: The Skywalker Saga’ – og de må siges at være på hjemmebane, da de har stået bag stort set alle Lego-spil siden ‘Lego Star Wars: The Video Game’ udkom i 2004.

“Med ‘Lego Star Wars: The Skywalker Saga’ vender vi tilbage til den franchise, som sparkede gang i hele serien af Lego-spil. Spillet vil give fans en helt nye Lego Star Wars-oplevelse og fuldstændig frihed til at udforske Lego Star Wars-universet,” lyder det fra TT Games Managing Director, Tom Stone.

Over 100 medvirkende

‘Lego Star Wars: The Skywalker Saga’ kommer til at byde på mere end 100 spilbare figurer lige fra Luke Skywalker og BB-8 til Darth Vader og Kylo Ren. Ligesom det bliver muligt at hoppe ombord i en stor del af de kendte fartøjer som for eksempel Tusindårsfalken eller Anakin Skywalkers Podracer.

Spillet er planlagt til udgivelse i 2020 – den præcise dato er endnu ikke fastlagt – og lanceres på Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One og pc.

Du kan se traileren til ‘Lego Star Wars: The Skywalker Saga’ herunder:

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :