fbpx

Baby Shark klar til en krammer Nyheder

Baby Shark, Mommy Shark, Daddy Shark

Den populære Youtube-haj Baby Shark er klar til at indtage børneværelset – og drive forældre til vanvid

Siden sangen om Baby Shark første gang stak finnen frem på Youtube i midten af 2016, har videoen opnået over tre milliarder visninger – hajen er med andre ord blevet et regulært fænomen.

Baby SHark har over tre milliarder visninger på YoutubeEn sådan digital succes skal selvfølgelig også have plads på legetøjsbutikkernes hylder. Det mener i hvert fald den danske legetøjsdistributør Amo Toys, der forventer at plysbamser med Baby Shark, Mommy Shark og Daddy Shark bliver et hit.

“Baby Shark er en ørehængende børnesang om en hajfamilie, og man kommer nemt til at holde af figurerne – særligt nu hvor de har fået deres helt eget univers på Youtube, så man kan følge deres færden under vandet. Derfor er det meget naturligt, at børnene også vil have deres egen Baby Shark derhjemme, hvor de kan skabe deres egen fortælling med den,” lyder det fra Jakob Andersen, kommerciel direktør hos Amo Toys, i en pressemeddelelse.

Tryk hajen på maven

Plysbamser med Baby Shark, Mommy Shark og Daddy Shark bliver ikke kun bløde at kramme med. De spiller naturligvis også den populære sang, når du giver dem et klem.

Ifølge Amo Toys erobrede plysbamserne ved lanceringen i USA i løbet af blot 12 timer andenpladsen på Amazons liste over bedst sælgende legetøj. Og de var udsolgt efter kun to dage.

Du kan se Baby Shark-videoen herunder:

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , ,