fbpx

Lego Minifigures fejrer ti års jubilæum

/
/
img

Lego løfter sløret for de 16 nye figurer i Collectible Minifigures Series 20, der markerer samlerseriens ti års fødselsdag

Mens selve Lego minifiguren for længst har rundet de 40 år, så er det blot ti år siden, at Lego kom på ideen med at putte 16 forskellige figurer i lukkede poser, så store som små legebørn kunne jage dem alle i bestræbelserne på at få en komplet samling.

I alt har Lego på de ti år lanceret 20 af de såkaldte Collectible Minifigures Series med egne figurer, foruden en række specialserier baseret på blandt andet The Simpsons, Disney, Batman, Harry Potter med videre.

Derudover er der også udkommet en serie samlefigurer i forbindelse med de olympiske lege i London i 2012 og en serie med det tyske fodboldlandshold da der var EM i 2016 – disse to serier var kun til salg i henholdsvis England og Tyskland.

Lego har med Collectible Minifigures Series 20 valgt at holde sig på de sædvanlige 16 figurer. De har således ikke, som det var tilfældet med Series 10-figuren Mr Gold, inkluderet en særlig sjælden figur.

Figurerne forventes klar til salg den 19. april.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :