fbpx

Legetøjsminder: Legetøjsekspert Bobby Ågren

/
/
img

Jeg drømte om selv at være ninja, og ønskede mig et ægte ninja sværd, jeg kunne hakke meloner over med.

Bobby Ågren er kendt som legetøjseksperten fra TV2-programmet Den hemmelige container, og har gennem 11 år haft butikken Ruben og Bobby, der ligger på Bjelkes Alle på Nørrebro.

Ruben og Bobby er noget så usædvanligt som en kombineret frisørsalon, spil- og legetøjsbutik, der både sælger, køber og bytter retrospil og retrolegetøj. Og har du ikke mulighed for at besøge selve butikken, så er der netop blevet åbnet for en Ruben og Bobby webshop, der er godt spækket med retroguld.

Hvilket stykke legetøj var det bedste, du havde som barn?

Som barn var mit ynglingslegetøj GI-Joe, især Storm Shadow. Jeg drømte om selv at være ninja og elskede at sætte deres hænder sammen og lave svævebane.

Ellers var det nok min plastik faldskærmsmand, som kunne svæve ud fra fjerde sal i tandemspring med mine andre legetøjsfigurer.

Hvilket stykke legetøj har du ønsket dig allermest som barn – uden nogensinde at have fået det?

Et ægte ninja sværd jeg kunne hakke meloner over med.

Hvad er det bedste stykke legetøj, du nogensinde har mistet eller ødelagt?

Min mor solgte alt mit Masters Of The Universe aka He-Man, da jeg fik mareridt om natten af de uhyggelige monstre.

Hvad leger du allerhelst med sammen med dine egne børn?

Jeg har tre drenge på 2, 9 og 12 år. Jeg kan godt lide at lege racerbane, nerf gun-krig, fjernstyrede biler, Lego og kuglebane med dem. Da jeg jo selv har en retro legetøjsbutik, kan jeg selvfølgelig også godt lide at lege med alle de gamle figurer.

Er der noget legetøj, du bare kigger på i dag og tænker – orv, gid, jeg havde haft det som barn?

En fjernstyret drone med kamera og VR briller

Er der et stykke legetøj, som du bare aldrig nogensinde har kunnet se pointen i?

Jeg kan forstå det meste legetøj, men er aldrig blevet så grebet af Caps, de der runde papskiver man stablede, og så efter tur slog en slammer ned i for at se, hvor mange der vendte sig, som man så “vandt” – det er bare ikke specielt sjovt at spille. Og så fidget spinnere.

Hvad er dit bedste stykke voksenlegetøj?

Det er min “Revenge From Mars” pinball-maskine. Flippermaskiner er noget af det fedeste voksenlegetøj.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :