fbpx

Test: Feer og politibetjente med Playmobil-smil

/
/
img

To nye playmobilsæt retter sig meget direkte mod henholdsvis piger og drenge – derfor sendte vi dem til test hos tvillingerne Mikkel og Mille.

playmobil_test_1”Der var selvfølgelig begejstring, da pakkerne med Playmobil blev åbnet – og begge unger brugte ord som sejt og cool,” fortæller Jesper Koplev, der er far til tvillingerne Mikkel og Mille på syv år, som fik mulighed for at teste to forskellige sæt fra Playmobil for SkalViLege.Nu.

Det ene sæt var en politistation komplet med politimand og forbryder, mens det andet sæt, Fedronningens skib, er en del af det nye fe-univers, som Playmobil lancerede tidligere i år.

playmobil_test_3”Der var fra start brug for voksenhjælp til at samle legetøjet – børnene ville rigtig gerne, men mange af tingene var meget stramme at sætte sammen,” siger Jesper Koplev. Specielt var fængslet en udfordring at samle, også selvom både Mikkel og Mille er godt trænet fra Lego, så var der mange dele og små klistermærker, som hurtigt blev en forældreopgave.

Jesper Koplev fortæller, at fængslet var meget nemt at lege med for Mikkel, fordi sættet nærmest havde en indbygget historie. Ligesom det var både nemt og naturligt at bruge figurer fra andre legetøjsuniverser, som også kunne smides i fængselscellen.

”Fængslet indgår meget naturligt i drengelege med helte og skurke og så et sted at spærre skurkene inde,” konkluderer Jesper Koplev. Han synes samtidig det er genialt, at hele sættet kan pakkes sammen som en kasse, så det er nemt at tage med over til en kammerat eller med på ferie.

Noget anderledes gik det med Fedronningens skib, som både Mikkel og Mille synes var rigtig pænt, men som også hurtigt endte mere som en nipsgenstand end et stykke legetøj.

playmobil_test_4”Der var sådan en undren over, hvad vi egentlig skulle med skibet, hvem figurerne var og hvad de kunne – børnene kunne simpelthen ikke genkende universet, og det var derfor svært at få en leg i gang,” fortæller Jesper Koplev, som også oplevede at nogle af de små ting på skibet nemt faldt af og blev væk.

Efter noget tid på hylden fik feskibet imidlertid helt nyt liv, da det blev foræret videre til en to år yngre kusine, der kunne føje Playmobil-sættet ind i legen med hendes Barbie-dukker.

”Det var en meget positiv oplevelse. Den femårige var virkelig vild med feskibet, og kunne finde meget mere leg i sættet,” slutter Jesper Koplev.

Playmobil 5445Fedronningens skib
Playmobil 5445
Pris 279 kr.

 

Playmobil 5421Politistation legeboks
Playmobil 5421
Pris: 229 kr.

 

Produkterne var stillet til rådighed af Playmobil.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :