fbpx

Ond fe og skotsk prinsesse klar til Disney Infinity 2

/
/
img

Når Disney Interactive sidst på året udgiver computerspillet Disney Infinity 2, så kommer det ikke udelukkende til at handle om superheltene fra Marvel-universet og de tilhørende legetøjsfigurer af blandt andet Iron Man og Captain America – som du kan læse mere om her.

Disney Infinity 2 kommer også til at favne Disneys øvrige filmunivers, og Disney Interactive har netop løftet sløret for de to første nye figurer til spillet: Den rødhårede og meget handlekraftige skotske prinsesse Merida fra Pixar-filmen Modig samt den onde fe Maleficent fra den biografaktuelle film af samme navn.

 

Både Merida og Maleficent udgives som selvstændige figurer samtidig med Disney Infinity 2, og kan derfor udelukkende benyttes i den såkaldte Toy Box-spiltype i det nye spil, hvor også alle de tidligere figurer udgivet til det første Disney Infinity-spil kan boltre sig.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :