fbpx

Hogwarts bliver det andet største Lego-sæt nogensinde

/
/
img

Lego lancerer sin til dato mest komplette udgave af troldmandsskolen fra Harry Potter

Intet mindre end 6.020 Lego-klodser kræver det at bygge Legos kommende udgave af Harry Potter-universets berømte troldmandsskole Hogwarts.

Det gør ‘Lego Harry Potter Hogwarts Castle – 71043’, som sættet officielt hedder, til det største Harry Potter-sæt Lego nogensinde har lanceret. Samtidig bliver sættet det andet største i Legos historie kun overgået af sidste års Ultimate Collectors Series-udgave af Tusindsårsfalken, der indeholder 7.541 klodser.

Hogwarts-sættet er den mest komplette Lego-udgave af troldmandsskolen set i forhold til de tidligere lancerede udgaver af slottet – der er blevet plads til en lang række af de fra bøger og film så kendte steder. Lige fra den store spisesal til klasselokaler, kollegier, hemmelighedernes kammer, Hagrids hytte med mere.

For at kunne få plads til det hele er sættet bygget i såkaldt mikroskala og måler således “kun” 58 centimeter i højden, 69 centimeter i bredden og 43 centimeter i dybden.

Der følger i alt 27 mikrofigurer med sættet her i blandt Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger, Draco Malfoy, Albus Dumbledore, Professor Snape, Professor McGonagall, Remus Lupin, Professor Dolores Umbridge, Argus Filch, Lord Voldemort og Bellatrix Lestrange. Derudover er der tre elever fra hver af de fire kollegier, fem dementorer, edderkoppen Aragog, en basilisk og en ungarnsk takhale.

Der ud over medfølger der også fire regulære minifigurer af Hogwarts stiftere: Godric Gryffindor, Helga Hufflepuff, Salazar Slytherin og Rowena Ravenclaw. Det er første gang Lego lancerer disse fire figurer.

Lego lancerer det imponerende Hogwarts-sæt i butikkerne i butikkerne den 1. september. men er du Lego VIP-medlem kan du få fingrene i klodserne allerede den 15. august. Prisen kommer til at ligge på 3499 kroner.

   Læs også: Lego vender tilbage til Harry Potter

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :