fbpx

Verdens første Skylanders-butik ligger i Rødovre

/
/
img

Skylanders er populært legetøj. Faktisk så populært at spiludgiveren Activision, der står bag både Skylanders-figurerne og det nyligt lancerede spil Skylanders Giants, mener, at der er basis for en hel Skylanders-butik. Denne åbner den 17. november i indkøbscenteret Rødovre Centrum.

“Det nordiske marked og især Danmark har taget overvældende godt imod Skylanders. Vi vil meget gerne give noget tilbage til alle de trofaste danske fans og på samme tid skabe noget buzz om det nye Skylanders Giants. Derfor har vi valgt København som stedet, hvor verdens første Skylanders butik skal placeres”, forklarer Ian McClellan, der er European Marketing Director i Activision, der står bag Skylanders.

Morten Skovgaard, der er redaktør på det danske spilmagasin GamePlay, er umiddelbart overrasket over konceptet med en Skylanders-butik, og mindes aldrig at have set noget lignende for andre spil nogen steder i verden. Men han mener, at en Skylanders-butik giver god mening her i månederne op til jul, hvor figurerne er populære på børnenes ønskesedler.

“Derudover er det også mit indtryk, at både Activision og butikspersonale har svært ved at kommunikere til forbrugerne, hvad man egentlig får i de forskellige Skylanders-pakker – fx om en Xbox-portal virker sammen med et PlayStation-spil, og hvilke figurer, der kan bruges sammen med hvilke portaler. Jeg har med vilje prøvet at gå ind i mine lokale FONA- og Elgiganten-butikker og bombardere personalet med dumme spørgsmål, og de kunne kun svare på meget få af dem uden at skulle hen og orientere sig på forskellige websider. Derfor er det oplagt med en butik, der er dedikeret til produktet, hvor alle og enhver kan gå ind og få besvaret alle deres spørgsmål af kvalificeret personale, der ved alt om Skylanders. Jeg vil i hvert fald glæde mig til at komme derud og stille alle mine dumme spørgsmål,” fortæller Morten Skovgaard.

Når Skylanders-butikken åbner den 17. november bliver det med goodie bags til de første 1.000 kunder. Samtidig vil der dagen igennem vil være events, konkurrencer, mulighed for at teste alle de forskellige figurer, få taget billeder sammen med sine yndlingsfigurer i stort format.

Det er planen at butikken skal forblive åben indtil 31. januar 2013.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :