fbpx

Martin Luther storsælger som Playmobil-figur Nyheder

Plastikudgave af den tyske reformator udsolgt på tre dage

Forårets helt store legetøjsoverraskelse er hverken svært bevæbnet, internetforbundet eller udstyret med superkræfter. I stedet klarer han sig med en fjerpen og bibel.

På blot tre dage har Playmobil-udgaven af den tyske reformator Martin Luther, ifølge BBC, solgt ikke mindre end 34.000 eksemplarer, og må nu meldes udsolgt. Der kommer først nye figurer fra fabrikken til april.

Figuren af Martin Luther er blevet produceret af Playmobil i forbindelse med, at den tyske by Nürnberg gør klar til at fejre 500 året for reformationen i 2017. Så mon ikke der når at blive rigelig med figurer klar til selve festivitassen.

Martin Luther storsælger som Playmobil-figur (2)

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , ,