fbpx

Mattel udstyrer Captain America med fire hjul Nyheder

Hot Wheels finder den indre superhelt frem

I forbindelse med premieren på den seneste Marvel-superheltefilm Captain America: Civil War, lancerer legetøjsfirmaet Mattel en særlig serie af Hot Wheels baseret på filmens medvirkende helte.

Designet af de enkelte biler trækker på de mere ikoniske elementer ved de enkelte superhelte, som så viderefortolkes til et køretøj, der med lidt god vilje godt kunne eksistere i virkeligheden. Det otte nye biler er baseret på: Captain America, Iron Man, Black Panther, Winter Soldier, Vision, Ant-Man, Hawkeye og Black Widow.

Superheltebilerne overholder de sædvanlige Hot Wheels dimensioner, så de fungerer sammen med alskens andet Hot Wheels-udstyr som baner med videre.

De nye superheltebiler er bestemt fede, det er dog langt fra første gang Mattel anvender denne designtilgang til legetøjsbiler – faktisk er Black Widow-bilen en genudgivelse. Ligesom andre Marvel-figurer og figurer fra både Star Wars og Toy Story tidligere har fået samme behandling.

Kan du genkende hvilke superhelte, der er blevet til biler herunder?

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , , , , ,