fbpx

Byg dine helt egne Skylanders i Skylanders Imaginators

/
/
img

I det kommende Skylanders-spil skal du selv designe din spilfigur – men bare rolig, der er nye legetøjsfigurer på vej.

Siden det første Skylanders-spil udkom i 2011 har spillet verden og legetøjshylderne været fyldt med alskens fantasifulde væsner. Men når Skylanders Imaginators, der er det sjette Skylanders-spil, udkommer den 14 oktober, så er det spillerne selv, som får lov til at designe deres egne Skylanders.

Creation Crystals
Med en Creation Crystals kan du tage dine hjemmebyggede Skylanders med i lommen

”Siden vi udgav det allerførste Skylanders-spil har vi modtaget utallige breve og tegninger fra børn over hele verden, der har ønsket at dele deres helt egne Skylanders. Uanset hvor meget vi som voksne synes, vi er er med ’vores indre barn’, kommer vi ikke i nærheden af den kreativitet som vælter ud af et inspireret barn,” udtaler Eric Hirshberg, direktør for Activision, i en pressemeddelelse.

 

   Læs også: Skylanders for begyndere

 

Tag dine hjemmebyggede Skylanders med på farten

Ikke overraskende er det igen undermåler-skurken Kaos, der brygger på grumme planer i Skylanders Imaginators, og nok engang er det spillerne, eller portalmestrene, der skal sætte ham på plads.

Når spillerne skal sammensætte deres egne figurer inde i spillet, kan de hive alskens kropsdele ned fra hylderne og kombinere med kræfter, evner, kampråb, musik med mere – ligesom spillerne selvfølgelig navngiver deres egne figurer.

Det bliver i sagens natur ikke muligt at købe den digitale kreation som en fysisk Skylanders-figur. Men takket være en såkaldt Creation Crystals, som gør det muligt at lagre sin hjemmebyggede Skylander, kan den fortsat benyttes når der skal spilles Skylanders Imaginators ovre hos vennerne.

31 nye Skylanders på vej til butikkerne

Skylanders Imaginators startpakke
Skylanders Imaginators startpakken kommer denne gang til at indeholde to nye Skylanders-figurer, en Creation Crystals og selve spillet

Men selvfølgelig intet Skylanders-spil uden nye legetøjsfigurer. I denne omgang introduceres de såkaldte Skylanders Senseis, som inde i spillet skal træne spillernes nye Skylanders med at udvikle deres evner, men også er klar til at indtage legetøjsbutikkernes hylder.

Hver Skylanders Senseis er tilknyttet en såkaldt Battle Class som for eksempel Knight, Sorcerer, Bowslinger, Brawler, og åbner blandt andet for særlige våben og låste områder i spillet.

Activision fortæller at der i alt vil blive lanceret 31 nye Skylanders-figurer. Blandt disse er også nogle velkendte figurer, som i tidligere spil har haft skurkeroller, men nu kæmper for det gode.

 

Se traileren til Skylanders Imaginators herunder:

Skylanders Imaginators Crash BandicootPlayStation-legende indtager Skylanders

Den klassiske PlayStation-figur Crash Bandicoot kan fejre sit 20 års jubilæum i år, og i den anledning har Activision også fundet plads til ham i Skylanders Imaginators, hvor han bliver en af de nye Sensei-figurer.

Crash Bandicoot vil i første omgang udelukkende være tilgængelig i Skylanders Imaginators-startpakkerne til PlayStation 3 og PlayStation 4. Det er uklart, hvorvidt figuren vil fungere i versionerne af det nye spil til de konkurrerende konsoller fra Microsoft og Nintendo.

Skylanders Imaginators udkommer den 14. oktober til PlayStation 3, PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One og Wii U. Spillet vil være fuldt lokaliseret til dansk.

 

Se Skylanders Imaginators-traileren for Crash Bandicoot herunder:

 

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :