De nye Lego Minecraft-sæt i billeder Gallerier

Vi har allerede tidligere kunnet fortælle, at Lego er på vej med to helt nye sæt baseret på computerspillet Minecraft. Sættet The Village inklusiv mikrofigurer af en gris, en zombie og en landsbybeboer samt sættet The nether med mikrofigurer af en Zombie Pigman og to Ghast.

Nu er begge sæt blevet forsynet med lanceringsdato, og skulle lande i Lego-butikkerne den 1. september. Ved samme lejlighed har Lego frigivet en række nye billeder af de to nye sæt.

21106_IN.indd the nether (8) the nether (7) the nether (6) the nether (5) the nether (4) the nether (3) the nether (2)21105_IN.indd the village (8) the village (7) the village (6) the village (5) the village (4) the village (3) the village (2)

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , ,