fbpx

Spider-Man svinger ind i Disney Infinity 2 Nyheder

Spider-Man er klar til at svinge en tur forbi Disney Infinity 2 i det første selvstændige såkaldte Play Set, der ligesom selve spillet udkommer sidst på året.

Som vi tidligere har fortalt her, så er det Marvel-superheltene fra Avengers, der danner rygraden i selve spillet. Men ligesom det var tilfældet med det første Disney Infinity, er der også planlagt en række selvstændige Play Set (læs mere om Play Set her), hvor de fysiske actionfigurer har deres helt egen historie i spillet at gennemleve foruden muligheden for at indgå i Disney Infinity spiltypen Toy Box.

Spider-Man får i sit Play Set selskab af actionfigurerne Iron Fist, Nova, Nick Fury samt Venom, der sammen skal tage kampen op mod Green Goblin.

Spiderman svinger ind i Disney Infinity (2)

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , , , , ,