fbpx

Big Bang Theory klar i Lego-butikkerne til august

/
/
img

Nørderne fra tv-serien The Big Bang Theory indtager Lego Ideas

Den første august sætter Sheldon Cooper og Leonard Hofstadter fra komedieserien The Big Bang Theory sig til rette i deres sofa i Lego-butikker verden over. Her lanceres nemlig det tiende Lego Ideas-sæt, der i denne omgang er baseret på den populære tv-serie.

21302-LEGO-The-Big-Bang-Theory-Set-BoxThe Big Bang Theory-sættet opnåede 10.000 stemmer på Lego Ideas-websiden sidste år, og Legos bedømmelsesudvalg besluttede i november at sende det videre til produktion. Det kan du læse mere om her.

”Vores professionelle modeldesigner Steen Sig Andersen og grafiske designer Mathew Boyle har arbejdet med at få sættet til at lægge sig så tæt op af Lego-entusiasterne Alatariel og GlenBricker oprindelige Lego Ideas-projekt mens de samtidig har skulle holde fast i Legos DNA og samarbejde med licenshaverne,” fortæller Lego på Lego Ideas-bloggen.

 

Syv Lego minifigurer medfølger

The Big Bang Theory-sættet kommer til at indeholde i alt 479 klodser. Foruden tv-seriens hovedpersoner Sheldon og Leonard medfølger yderligere fem af seriens personer, Penny, Howard, Raj, Amy og Bernadette, som Lego minifigurer. Selve sættet er centreret omkring Sheldon og Leonards fælles dagligstue, og indeholder en lang række detaljer, som fans af The Big Bang Theory vil kunne nikke genkendende til såsom Green Lantern-batteriet.

Prisen kommer til at ligge på 59,99 euro (cirka 450 kroner).

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :